DAG Meetings on IR Astronomy


MIRA 2017

About DAG-MIRA

2017 » Programme

Modified on: 2017-10-23 03:22

Day 1 Day 2 Day 3
Session 11 Session 21 Session 31
Session 12 Session 22 Session 32
Information displayed here are collected automaticly from the submitted values.
Please make corrections within your submission.
Day 1 - Thursday - 1 September 2016
Session
11
Session Title-11

Session Chair-11
(3 lecture(s) - Session Time: 03:30)
08:30 Registration and Welcome (60 min)
09:30 Introduction to DAG Project - 1
Sinan Kaan Yerli(30 min)
10:00 Introduction to DAG Project - 2
Onur Keskin(30 min)
10:30 Coffee Break (30 min)
11:00 IR Instrumentation for Ground Based Telescopes
Jim Emerson(60 min)
12:00 Lunch (90 min)
Day 1 - Thursday - 1 September 2016
Session
12
Session Title-12

Session Chair-12
(2 lecture(s) - Session Time: 05:30)
13:30 Infrared Observing Techniques - 1
Lex Kaper(90 min)
15:00 Coffee Break (30 min)
15:30 Infrared Data Reduction and the Virtual Observatory - 1
Reynier Peletier(60 min)
16:30 Discussion (60 min)
17:30 Free Time (90 min)
19:00 Dinner (90 min)
Day 2 - Friday - 2 September 2016
Session
21
Session Title-21

Session Chair-21
(3 lecture(s) - Session Time: 04:00)
08:30 Multiwavelength Monitoring of X-ray Binaries - 1
Emrah Kalemci(60 min)
09:30 Infrared Observing Techniques - 2
Lex Kaper(60 min)
10:30 Coffee Break (30 min)
11:00 Infrared Data Reduction and the Virtual Observatory - 2
Reynier Peletier(90 min)
12:30 Lunch (90 min)
Day 2 - Friday - 2 September 2016
Session
22
Session Title-22

Session Chair-22
(2 lecture(s) - Session Time: 05:00)
14:30 The Impact of NIR Photometry on Resolved Stellar Populations
Giuseppe Bono(60 min)
15:30 Coffee Break (30 min)
16:00 Infrared Emission of AGNs - 1
Almudena Alonso-Herrero(60 min)
17:00 Discussion (60 min)
18:00 Free Time (90 min)
19:30 Dinner (90 min)
Day 3 - Saturday - 3 September 2016
Session
31
Session Title-31

Session Chair-31
(3 lecture(s) - Session Time: 04:00)
08:30 Multiwavelength Monitoring of X-ray Binaries - 2
Emrah Kalemci(60 min)
09:30 Accretion and Outflows
Poshak Gandhi(60 min)
10:30 Coffee Break (30 min)
11:00 Infrared Emission of AGNs - 2
Almudena Alonso-Herrero(90 min)
12:30 Lunch (90 min)
Day 3 - Saturday - 3 September 2016
Session
32
Session Title-32

Session Chair-32
(0 lecture(s) - Session Time: 04:30)
14:30 Concluding Remarks (60 min)
15:30 Social Program: Erzurum City and Historical Places (210 min)
19:00 Dinner (90 min)